Denna är garanterat en av världensbästa kycklingpajer. sedan är det bara att vänta enliten stund, innan det är dags att sätta tänderna i Mamma Ingers bästa kycklingpaj någonsin
Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta
Känn meden tandpetare om den är klar. Ingredienser. När kakan svalnat något – börja medglasyren. Blanda ihop mandel mjöl, kokos mjöl, bakpulver, salt, vaniljpulver och kakao i en bunke
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Men det är tyvärr väldigt få som satsar något nämnvärt på själva brödet, utan i slutändan brukar hamburgaren få samsas med det klassiska sesambrödet från korvbrödsbagaren
Dekorera kakan med bär. Ingredienserbotten. Ingredienser tryffel. Smält smör i en kastrull. Blanda i resterande ingredienser till botten och rör till jämn smet
Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet. Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper på ett galler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.