Grillad entrecôte med råfriterad potatis och chipotlesås Sås. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök, tomatpuré, dragon och chipotle i 50 g smör i en kastrull
Idag blev det ingen träning eftersom Anders är iväg på möte men imorgon är Crossgym inbokat. Eftersom jag och Vincent var själv hemma så stekte jag en skiva kött från Gödebergs Gårdsbutik till mig själv medan Vincent hade beställt hamburgare
Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar. Smaskens till sista slicken kan man lugnt säga att crème brülén blev
VÄRLDENSgodaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Inlägget Världensgodaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Nu är det helg igen och idag har vi varit på invigningen av grillmässan i Kungsträdgården som vi var inbjudna till och det var roligt även fast det ösregnade
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Och så har jag lagt in världensgodaste ättiksgurka, precis som jag brukar varje höst. ) Så Ni som brukar köpa inlagd gurka, typ Mor Annas tunnskivade, köp hem färsk Västerås gurka istället och gör en inläggning enligt detta receptet
1) skär potatis, morötter, gullök, purjolök. Lägg i detta i vatten på medelvärme. 2)tillsätt oregano,lagerblad, persilja, köttbuljong,grönsaksbuljong,salt,svartpeppar,soya,kokos socker, citron, chili corn flakes mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.