Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. I morse tog jag ut en entrecôte-bit på cirka 1 kilo och la i en liten gjutjärnsgryta
Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg. Tryck ut degen i mazarinformar och ställ i kylen i ca 30 minuter
Här kommer ett recept på en kycklingrätt som inte behöver så mycket aktivitet från din sida. Du lägger allt i en ugnsform och låter den sedan puttra där tills kycklingen blir mör och fin
Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Rulla ut degen till två längder och dela vardera i 12 bitar
Fika går alltid hem tycker jag, förkylning eller ej… Här hemma är mazariner en favorit så jag tänkte att det var dags att delge er mitt goda recept på detta bakverk
Som känt sedan tidigare är jag helt förälskad i min crockpot. Periodvis är jag väldigt duktig på att använda den och ibland mindre, men den är en fantastisk uppfinning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.