Men jag piffade till den lite medkantareller. Ta ut pajskalet när halva förgräddnings tiden gått, tryck till kanterna (som hasat ner) med en liten sked
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Man kan göra en romsås som kan serveras till men det går lika bra med en grönsallad. Ställ kallt en stund, nagga den med en gaffel och grädda i 200 grader i 10 minuter
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.