Dehär lite matigare våfflornaär gjord av en enda ingrediens. Då jag har två potatisbullsälskande ungar OCH dessutom är dom två våffelälskande ungar (plus en man som älskar potatis med än HåkanBråkan) så slår det här inte fel på något sätt här hemma - varken hos stora eller små
Jag har gjort om den en del för att den ska bli, inte bara glutenfri, utan även mjölkfri. Många som såg bilder jag lade ut här (och i en grupp på FB) för ett bra tag sedan tyckte att det såg ut som att det skulle kunna vara mjölkprotein
Ibland får man testa något nytt, denna gången testade jag att göra äggfriachiavåfflor. Istället för ägg så har man i chiafrö som man blötlägger i lite vatten
Pepparkakor och dess recept är något som ständigt kan utvecklas. Det enda som ställer till det är att jag då använder två specialingredienser som inte finns precis överallt
Tips vid servering som inte jag gjorde – lossa kakan innan servering och innan man lägger på på bär. Särskilteftersom jag hade oöppnad burk lakritspulver hemma
Ingen bra reklam haha men jag gillar de som inte är så söta. Nuförtiden görs de med olika fyllningar och vill man skippa florsocker så kan man rulla de i sesamfrö, pumpafrö, solrosfrö eller annat frö som man vill, (men de blir inte samma utan sesamfrö
Några dl Änglamarks cornflakes somär helt vete- och glutenfria. Fiskpinnar är väl aldrig något som jag riktigt tyckt om – men då har jag inte gjort egna
Här dansar vitlök med soltorkade tomater, vitt vin och chiliflakes. Nyskördad persilja från trädgården får toppa verket En riktigt god rätt med härliga smaker
Var det nån som såg på Skavlan häromsistens, och intervjun med den unga, fantastiska tjejen - medicinaren och forskaren Giulia Enders - som skrivit boken "Charmen med tarmen"
En av gästerna är glutenintolerant ochdärför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.