) Det är nämligen dags för årets sistasillinläggningoch det blir alltså klassikernlöksill, en gammal goding som viinte fått med ivårtsillskafferi förrän nu
Genast ledde det till en djupare diskussionivårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligeninte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Nja, idag är det måndag men det hindrarintemig från att servera en maträtt hämtad från kokboken ””Fredagsmys, lördagsgott ochsöndagsmiddag” av Jens Linder
Rostad baguette med ärtcrème ochskinka. Smaka av med salt och peppar. Busenkla tilltugg som smakar suveränt till rosén - lite söta ärter i skön kontrast till den salta skinkan
Vi äter våra tacos väldigttraditionellt med grönsaker, olika bröd och goda röror. Old el Pasos kryddmix har tyvärr blivit allt svårare att få tag på(så synd, eftersom den är godast), så numera gör jag därför vår egen kryddmix
Fredagsmys med bakad potatisoch Duplo. Jag är inte så förtjust i tacos, däremot älskar jag konceptet med att sitta länge och plocka tillbehör ur små skålar
Avslutningsvis konstaterar vi att åtminstone en av våra många katter integillar löjrom. Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa migivägtill en matbutik för att köpa en citron
Kotletterna kryddas med salt, svartpeppar ochlitetimjan. ) Fredag igen. Till kotletterna serverade jag en lök- och spenatröra med tomat ochvitlökochlitevanligt smör på kotletterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.