) Det är nämligen dags för årets sistasillinläggningoch det blir alltså klassikernlöksill, en gammal goding som viinte fått med ivårtsillskafferi förrän nu
Genast ledde det till en djupare diskussionivårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligeninte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Rostad baguette med ärtcrème ochskinka. Smaka av med salt och peppar. Busenkla tilltugg som smakar suveränt till rosén - lite söta ärter i skön kontrast till den salta skinkan
Avslutningsvis konstaterar vi att åtminstone en av våra många katter integillar löjrom. Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa migivägtill en matbutik för att köpa en citron
Våfflor är härligt att äta både till kaffet med lite färska bär ochvispad kokosmjölk eller lite grädde, med en god röra som gör våfflan litematigareoch då passar bra som mellanmål, lunch eller som igår, för oss här Under vårt tak, ett lyxigt fredagsmys
Idagblir det några glimtar från när vi besökte en chokladfabrik, en sylt- och marmeladproducent samt ett par ostproducenter under vårfantastiskaItalienresa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.