Likaså är det fortfarande många som tror på det vi fått lära oss i många, många år att (allt) fett är farligt och gör oss feta - men socker är det ingen fara med
Det handlar egentligen inte om "smalhet(s)" eller vikt, utan det handlar om dina tankar kring dig själv, dina matvanoroch din HÄLSA - att du ska må bra
Här hos oss firar vi till att börja med med champinjon-gratinerad fläskfilé och hasselbackspotatis, en riktig nostalgi tripp för min del, och om vädret tillåter blir det även ett besök vid den lilla lokala majbrasan här på orten
Skiva rödlöken och hacka vitlöken. )Häll av oljan från fetaostenoch rör i även den (men släng för all del inte oljan, den kan man ha till salladsdressing eller något annat)
Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Tycker det verkar vara många som är förkylda ochsjuka nu. Helgdrinken blir dunder power shots. Dessa power shots på apelsin, citron, gurkmeja, ingefära och äpple är magiska
Ättarpsill med rosé- och grönpeppar. ) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Genast ledde det till en djupare diskussion i vårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligen inte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.