Så här års är det synd och skam att inte njuta av den otroligt delikata ramslöken. Den lycklige finner den i sin trädgård, vi andra kan köpa den i välsorterad livsmedelsaffär
Årets påskmiddag var en lammstek som marinerats i rödvin och apelsin, den serverades med marinerade vårprimörer, ugnsbakad potatis, en rostad böndipp och en chévrekräm
Skölj kycklingen och torka av den. Dela den i portionsbitar. Skala löken och skär den i klyftor. Häll buljong, vitt vin, pressad apelsinsaft, lök, pressad vitlök, lagerblad, vitpepparkorn och dragon i en kastrull
16 May. 13. 00. Twitter. Facebook. Ankbröst med svartrotspuré, cidersås och vårprimörer. 0kommentarer. Just nu är anka bland det bästa jag vet, men jag har inte lagat det så mycket för att jag inte har hittat ett recept som riktigt fångat mig
Ugnstek färskpotatis, morötter, sharlottenlök ja egentligen de vårprimörer du gillar. Detta blev varmrätt på Halvåtta hos mig, kanske inte så fantasifullt men äter inte kalv så ofta och tycker det är så fantastiskt gott
För 20-25 personer 2 kg potatis (t. ex. amandine)250 g frysta ärtor300 g sugar snapsCa 200 g blandad bladsallad (ruccula/röd mangold, mache, kruksallad)150 g ärtskottFlingsaltDressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.