) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Genast ledde det till en djupare diskussion i vårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligen inte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Han har lagat vårt grillskydd som fått små hål, med blommor utklippta från vaxduk. Här fortsätter sjukstugan, Tiril har haft feber hela helgen och blir hemma fortsatt till veckan
Vi har börjat fara runt på en liten föreläsningsturné, där Therese berättar om Hormoner i maten och jag bjuder på kycklingbuljong ur klimatsmarta Wonderbag med mina frökex från Huså Bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.