Vörtbröd
FODMAP-mat
FODMAP-mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g laktosfritt smör eller margarin
  • 1 dl vatten
  • 3,5 dl julmust
  • 1 msk socker
  • 25 g jäst
  • 1 dl blötlagda russin
  • 1 tsk salt
  • 1 1/2 tsk pepparkakskryddor
  • ½ tsk malen ingefära
  • ½ tsk malen kanel
  • 1/4 tsk mald kardemumma
  • 1/4 tsk mald kryddnejlika
  • 1/2 dl mörk sirap
  • 1 msk fiberhusk
  • 7 dl glutenfri mix
  • grov
  • 3 dl grov glutenfri mjölmix
  • 1 dl rårismjöl
  • 2 dl ljus glutenfri mjölmix
  • 10 min
  • 30 minuter och
  • 200 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.