Inte riktigt som originalet- men en perfekt kombination med grape. I egenskap av grapefruktambassadör fick jag nyligen en ny vitamininjektion från Florida Graperfrukt i form av lite hälsotips för kommande år
Det kanske inte låter särskilt upphetsande, men tro mig - när du tillagat sejfiléerna i ugn, ömsint omhuldade av en gräddig, vitvinsdoftandespenatstuvning som de sista minuterna beströs med generösa mängder nyriven parmesanost - då reviderar du nog din syn på både fisken och de frysta grönsakerna
I en stor bunke, smält jästen med det varmavattnet. Rör ner resten av socker, mjölk (yoghurt), ägg, salt och tillräckligt med mjöl att göra en mjuk deg
och vips så är vi inne i mitten av juni. En alldeles strålande, het och solig försommar som fullkomligt överraskade oss alla och fick de flesta att vägra hålla sig inomhus in i det längsta om dagarna, allra minst framför datorerna för att uppdatera bloggar, facebook och andra mediala kanaler
Dessutom får vi tips på hemma bake-off, att man kan pensla bullarna med sockerlag efter gräddning (i stället för med uppvispat ägg före) och Öhrn passar också på att avliva myten om att bullar måste jäsa i dragfritt kök
Trots att jag inte längre är en kostnadspost, tvärtom - jag drar in oerhört till samhället eftersom jag är utbildad ingenjör samt bedriveraktivt en hälsoblogg, så bemöts jag med tveksamhet
Men jag gjorde iaf om receptet och här kommer det i reviderad form. Då den förra äpplesaften jag gjorde inte föll i smak för min pojkvän gjorde jag om receptet ochjag kan hålla med honom, det blev lite för sött
-. Som jag antytt är jag en rastlös själ som har svårt för att inte ha något för händer. - för. Det är en av orsakerna till att jag gärna sysselsätter mig med pågående verk, som interaktiva #HoraSamman, medan jag t ex håller ateljén öppen under Konstsrundan, istället för att bara sitta av tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.