Så nu behöver ni inte fundera på det mer. Bäst om ni smular sönder kexen med hjälp av händerna och lägger smulorna i kvargskålen/bunken eller vad ni nu äter kvarg ur) = en himmelsk smak
Jag äter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. Äggröra med bacon och blomkål Förberedelsetid 5 Minuter Tillagningstid 15 Minuter Total tid 20 Minuter Recept av
Ja då var det dags för en ny säsong av Du är vad du äter igen då. Eftersom hon bor ensam så är matlagning ingenting hon prioriterar, hon äter mest pasta med kyckling i någon form för att det går fort och är enkelt
Under många år tongivande i den amerikanska folkhälsokampanjen mot rökning. Samma sak gäller människor där underskott på mat har varit ett normaltillstånd fram till vår tid, menar han
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Ja, nu har mannen fyllt år igen. Igår faktiskt men vi firade honom idag. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
ca 600 - 700 g lax - det går bra med en stjärtbit eftersom laxen delas i mindre bitar (min kommentar) 1 liter vatten 2-3 tsk salt - jag tog 2½ tsk 3 svartpepparkorn 3 vitpepparkorndillstjälkar - jag tog knappt en halv kruka 1 gul lök 2 lagerbladBlanda vattnet med kryddorna och den skivade löken. Lägg i laxen, låt sjuda under lock på mycket svag värme, ca 20 minuter (30-40 min enligt ursprungsreceptet, men det tyckte jag var för länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.