Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göradet innan man sätter tänderna i härlighen
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte närdet blir för sött. Efter en kort genomgång av funktionen i morse ute på parkeringen, så vågade jag mig på att för första gången göra egen druvjuice
Efter att jag gjort macarones med äggvitan jag köpte så blev det en hel del över. Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vadman kan göra med äggvitor som blir över
Men ibland finns varken tid eller ork att bry sig om halten av köttinnehåll eller finare fabrikat och när butikerna håller extrapriser så har vi nog alla stoppat ner en förpackning mamma Scans ibland
När jag var och handlade i torsdags fick jag för mig att jag skulle köpa kycklingfärs. Hade sett något recept för ett tag sedan och sen har inte färsen lämnat huvudet
Dessutom blir det billigare och man kan stoppa i lite av detman tycker är godast. Sömnen tog över under gårdagskvällen och det sedvanliga kvällsinlägget blidde det inget av
så kan man ändå äta lite till. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall. Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Det kan vara på grund av bristfälligt näringsintag, dvs man äter inte tillräckligt näringstät mat, eller det kan bero på dålig matsmältning, dvs mage och tarm tar inte upp näringen från maten man äter
Vadgörman egentligen med den överblivna skinkan närman tröttnat på skinkmackor. Alternativ två är att göra en bechamelsås som du tar i tärnad skinka och en god lagrad ost i och serverar med pasta, det är både snabbt och enkelt fixat
Det är vad som krävs denna söndag. Än så länge finns det fler äggulor i kylen att tillgå, så jag är säker på att mer glass kommer att göras i detta hus under veckan som kommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.