Den vrålgoda middagen får ni vänta lite med att få ta del av, den ligger fortfarande iredigeringshögen, istället ska ni få veta vad det blev av plommonen vifick med hem förra söndagen
Vi bestämde oss för att testa att göra egena OCH JÄKLAR va GODA dom blev. Det påminner om när man går på julmarknader, eller på skansen, man blir ju bara så sugen så man måste bara köpa dom
Vad tror ni detta är för sorts kött. Då har vi ändå ätit detta flera gånger, men i annan form. Jag lät några på jobbet smaka på min matlåda och gissa när det var tillagat
Ikvällgjorde jag en pasta med lite av varje som vi hade hemma - bl. Vi hade turen att hittatrattisar så jag frös in det mesta men sparade en del i kylskåpet efter att jag förvällt dem
I sommar på trädgårdscafeet fickvi en hel del frågor efter sockerfritt. Det fickmig att lägga pannan i veck och fundera på vadi all världen man bakar som är gott utan socker
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. En av många bra saker med att gå på högskolan är att när man väl har lov, så har man väldigt långt lov
Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vad man kan göra med äggvitor som blir över. Efter att jag gjort macarones med äggvitan jag köpte så blev det en hel del över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.