Prövar helt förvirratolika metoder för att fånga maten på bild, i dag använde jag för första gången en riktig kamera men det var lite ont om tid (pga när blommorna väl runnitav bör de ätas omgående) så uppläggning och bild är rätt oinspirerat
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Socker efter tyckte, jag valde att intetillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Ett par deciliteravpastavattnettillsattejag också. Jag skulle kunna förvridasanningenlite här och skriva att jag stått halva förmiddagen och rullat och stekt hemmagjorda köttbullar och stolt, fotograferat hela anrättningen som hemlagad och rustik
Jag hade fullt upp med målerifirman som skulle måla om min balkong, shoppingav nya kläder med mellansonen och sedemera en tur till Klara som flyttade ini nytt studentboende
En sådan där goding som jag tror många av er har mumsat på redan som barn. Känner du dig så inspirerad och gillar våra tips, dela gärna vidare på Facebook, på så sätt får även dina vänner ta del av det vivisar och hittarhit
Nope jag får testa mig fram och många gånger blir det hamna-i-soporna-kakor eller så har jag tur och det blir bara sådär kanonbra, som igårnärjagvispadeihop de här jordnötskakorna med mörk choklad
Vi får väl se vad det blirsåsmåningom. Har egentligeningen annan lust än att bara vara här framför datorn med bildredigeringsprogram eller ta en cykeltur till det där björnbärsstället jagsåg häromdagen
– Vad sjutton ska jag göra med alla äggvitor. Är en fråga som alla glasstillverkare någon gång ställer signär hen åter står där med en färsk glassmet och sex överblivnaäggvitor som ligger och simmari ett glas och ser lite hopplöst slemmiga ut
J och J hade snubblat över den på Operabaren, några veckor innanvisågs. När de svalnat en aning toppade vi dem med äggformade kulor av den grymt goda kräftröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.