Vad vore livet utan god mat... Lammfärslasagne med rödvin & Karl Johansvamp
Livets apokalyps
Livets apokalyps
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Spontan lasagne på lammfärs (ca 4 personer)
  • ugn 200°, tid i ugn ca 30 minuter
  • 400 g lammfärs
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, fint tärnad
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 chilifrukt, rensad från kärnor och finhackad
  • 2,5 dl grönsaksbuljong
  • 3,3 dl grädde
  • 2 msk kinesisk soja
  • 3 infrusna tärningar rödvin (eller motsvarande mängd rödtjut)
  • 2 msk Bongs kalvbuljong
  • 2-3 dl vatten
  • 2-3 msk Heinz chilisås
  • peppar
  • creolkrydda
  • fetaost (uppdelad jämt på de olika lagren)
  • lasagneplattor
  • riven gratängost
  • ett par nävar torkad och smulad Karl Johansvamp
  • olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.