Onsdagspasta på menyn och jag jag vet en som saknar detta nåt enormt, nämligen mannen här hemma. Han har befunnit sig i Asien i si så där 13 dagar, och är antagligen trött på ris vid det här laget Nu är det nedräkning, mindre än ett dygn kvar tills vi har honom på svensk mark
Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden. Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater
Last friday wewere at Alfons best friend Astrid & her parents & celebrated easter. På långfredagen var vi hemma hos Alfons bästis Astrid & hennes föräldrar & firade påsk
Igår skulle vi hem till min vän Lotta som fyllde år förra helgen. Den bästa tårtan hon vet är Schwarzwaldtårta så det är klart att jag gjorde en till henne som en överraskning
Tja, sådär 3 år sen sist. Men nu är jag tillbaka. Mycket har hänt under dessa 3 åren. Förut var jag mer inne på GI-kost, men har mer och mer börjar gå mot LCHF kosten
Någonstans runt Lucia föll jag igenom. Efter att ha ätit strikt LCHF i nästan ett år föll jag för frestelsen och tog en paus från min diet över jul och nyår
Hej. Här kommer några bilder och rader från vår lördag. En lördag som började med innebandy för båda barnen och avslutades med middag tillsammans med min kära Åsa, och dottern My
Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Fräs färsen smulig i smör i en stekpanna. Skala och hacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Skiva champinjonerna och låt fräsa med tills vätskan kokat in
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.