Dessa skulle bres på en smörkrämmed lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Vispa med en elvisp ihop smör, lemoncurd, hallon och florsocker
Rulltårta kan väl vara något att ta med till midsommarstången. Sprid ut smörkrämen och sedan hallonen. Om hallonen blir för flyktiga så kan man tillsätta 1 tsk gelatin följ instruktionerna på förpackningen. 2 dl mosade hallon. 100 g rumstempererat osaltatsmör. 2 dl mosade hallon. 100 g rumstempererat osaltatsmör
Skär smöret i tärningar och rör ner i smeten tillsammans med den hackade chokladen. Blanda grädde, socker, glykossirap och salt i en tjockbottnad kastrull
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna medsmörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämenmed citron när jag bakar tårta. Det var över ett år sedan jag testade det och sen dess har det hängt med
Servera med en god vaniljsås eller vaniljglass. Häll i socker, äggula, vatten, grädde och salt. Får att få in liten extra vårkänsla passar väl inget bättre än en hallon och blåbärspaj
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Fördela i muffinsformar, på med några hallon i varje form. Så jag fick baka något snabbt som vi kunde ha med och dessa är snabba att baka och goa att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.