Vallmorutor Smula jästen i en degbunke. Smält smöret i en kastrull, häll i mjölken och låt degspadet bli 37 grader Matklubben.nu
Vallmorutor För att laga VallmorutorSmält fettet, häll i vattnet och värm till 37 grader (45-50 om du har torrjäst) Allergimat.com
Skinkrullar på risbädd Skala och hacka löken fint, bryn den mjuk i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt riset och låt det bryna en stund med riset, rör om och salta, häll i buljongen Matklubben.nu
Vallmofrallor Värm vatten och mjöl till 37 º. Smula ner jästen i en degbunke och häll vätskan över. Rör tills jästen är upplöst Matklubben.nu
Kalljästa vallmorutor På kvällen. Smula ner jästen i bunke. Tillsätt vatten och rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt salt, honung, grahamsmjöl och rågsikt, lite i taget Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.