Då är det perfekt med kalljäst bröd, som får jäsa i kylskåpet under natten. Jag har några favorit brödrecept som jag bakar om och om igen (dom finns i brödkategorin), men för nån vecka sen så testade jag ett nytt recept på kalljästa valnötsfrallor
Detta för att hinna med annat utan att göra av med all energi samt att jag nu byggt upp en stadig receptbank (detta märks tydligt av då besökarantalet ökar sakta men säkert trots att jag uppdaterar allt mer sällan)
Ha i alla ingredienser i en mixerkanna och mixa slät med en stavmixer. Stek på medelhög värme tills smeten har stannat, då vänder du plättarna och steker på andra sidan
Men det är tyvärr väldigt få som satsar något nämnvärt på själva brödet, utan i slutändan brukar hamburgaren få samsas med det klassiska sesambrödet från korvbrödsbagaren
Äntligen, den hel dag med sol, blå himmel, bara små vindpustar och inte en regndroppe inom räckhåll. Lägg bullarna på en bakplåt med bakplåtspapper på och ställ in dom i kylen över natten
Med grönsaksbiffar är det som med grytor – de blir godare dagen efter. Hacka purjolöken och vitlöken och blanda tillsammans med de väl avrunna linserna
Jag vet inte hur det är med er men jag fullkomligt älskar filmjölksbröd. Dessutom hey, vem vill inte bli av med de där övermogna bruna fula bananerna i fruktskålen liksom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.