Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
5 dl matlagningsgrädde alt mjölk 150 g valnötter 2 msk ströbröd 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja flingsalt nymald peppar 400 g pasta gärna linguine Servera med
Häll på glöggen och täck med plastfolie. Servera med fikon och mandlar. Skär osten i skivor. Lägg ost, russin, stjärnanis och lagerblad i en liten form
Blanda valnötssåsen med den nykokta pastan. Dagens middag blev idag ett för mig välanvänt recept från Leila Lindholm, hennes recept på valnötspasta från Toscana
Rosta pinjenötterna i torr stekpanna på medelvärme. Blanda valnötssåsen med den nykokta pastan. Servera med riven pecorinoost och garnera med krossade valnötter
Det hade jag, det var riktigt roligt med trevligt sällskap och strålande sol. Idag blir det långpromenad med AC i solen och lite fix hemma innan bio ikväll
Smula ner ädelosten och krydda såsen med timjan, peppar och lite salt. Jag lagade den här goda gratängen, som jag serverade tillsammans med kokt färsk broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.