Ungefär två veckor av vår Thailandsresa hade passerat och vi var nu i framme i Ao Nang. En av mina resekamrater hade fått, vad han hävdade var, ett bra tips och vi hade sen länge bestämt oss för ett avbräck från den Thailländska kokkonsten
Utsikt från Skansen Kronan efter en låååååååång och pulshöjande vandring upp till toppen. Att fylla och lindainkycklingfiléeriskinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Mina ”utflykter” tillFrankrike och Belgiennyligen är ett exempel på detta. Det har talats om söndagsstek en tid nu, men jag har velat vänta tills det rätta höstvädret infinnersig
Efter en dags vandringi djurparken så var man ganska trött, middageni dag fickbli en enkel men endå väldigt god kycklinggryta med kokosmjölk och nudlar
Nu är det snart dax för Sverige- Belgien. En god ostpaj är aldrig fel tillmidsommar. Istället för västerbottenpaj gjorde jag en ostpaj med lagrad prästost
Att smaksätta grytor med öl har med stor sannolikhetsitt ursprung iBelgien. Sjömansbiff med saltgurkaDenna rätt är en klassikertill sjöss just för att alla ingrediensertillagasi samma gryta
Båda är likavanliga men eftersom min jäst var slut i kylskåpet bestämde jag mig för ett recept med bakpulver som jag hittade här och som ska komma från just Belgien
Moules frites är en traditionell rätt på blåmusslor, vanligiBelgien och Frankrike. De friteradepotatisstavarna kallas ”pommes pont neuf” eftersom de är så stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.