Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Jag täcker alltid degbunken medplastfolieoch ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
I helgen bakade vi något av det godaste ochsomrigaste som finns, rabarber ochjordgubbspaj. Selma ochJimmy plockade rabarber, jag gjorde fyllningenmedColini bärsele och sedan fixadeJimmyoch Selma själva degen också
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor medpizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixafyllningenoch sätta ut formar på plåtar till bullarna
Pajskaletblir sådär härligt sprött och gott ochgiftersig super bra med den syrligafyllningen. Jag hade ett generöst gäng med jordgubbar här hemma så häromdagen bakade jag denna otroligt fräscha och goda sommarpaj medcitron, jordgubbar ochfluffig maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.