Provade en variant med rosa vaniljchoklad och hackade cashewnötter i ena halvan av smeten. Jag delade min smet i två delar och hade Mars i ena halvan, i den andra halvan hackade jag rosa vaniljchoklad och cashewnötter som jag vände ner i smeten
Glad midsommar till dig som kommit hit idag. Söker du efter inspiration till helgen kanske. Sök på min blogg efter glutenfri gräddtårta i spalten till höger så har du 2 underbara tårtor att bjuda på om du inte har allt klart redan
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Häll mjölk och grädde i en kastrull. Lägg i vaniljstång, vaniljfrön och kanel, och värm till kokpunkten
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Häll mjölk och grädde i en kastrull. Lägg i vaniljstång, vaniljfrön och kanel, och värm till kokpunkten
Chokladmousse med apelsinlikör (ca 6-8 port, beroende på formstorlek) 3 ägg 4 msk florsocker 4,5 dl vispgrädde 200 g choklad (120 gram Marabou vit vaniljchoklad & 80 g mörk 85% choklad från Malmö Chokladfabrik ) 4 msk apelsinlikör, typ Cointreau
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.