Man kan försöka intalasig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsidai ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar. Köpte en stor hel kyckling som vi ugnsstekte tillmiddag
En ny favorit bland kokböckerna är JamieOlivers "Mat för hela året". Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiäri det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
I veckan som var fickmin lergyta komma fram ur gömmorna. Den stackarn har glömts bort lite sedan dennes kusin med sladd flyttade inifamiljen Andersson/Kårdahls hem
Fördela vitlöken och örterna runt helarotsellerin, banka in lätt. Såg ett matprogram med JamieOliver härom dagen, då han tillagade en hel rotsellerii ugn
Lägg på den helakycklingen. högrev blirväldigt bra, griskött sådär, kycklingfilé sådär i Crock Pot. Jag har också läst att man inte ska ha torkade örter med helatiden, men det fungerade utmärkt
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.