Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Värm choklad, grädde och socker i en kastrull på medelvärme. Till ett av lagren så gjorde jag en härlig chokladfyllning, sen blev det vaniljkräm och grädde
Frön och stång ska sedan ner i kastrullen med mjölk tillsammans med äggulor, socker och potatismjöl. Vispa grädden (den ska vara fast, inte hård), vänd samman med den kalla vaniljkrämen (sila ytterligare en gång genom finkornig sil om du anser krävs)
(Med potatismjöl bör vaniljkrämen användas nygjord, med majsstärkelse kan den göras en dag innan. (Med potatismjöl bör vaniljkrämen användas samma dag ganska snart men om du gör den med majsstärkelse går det bra att ha vaniljkrämen i kylskåp 1 dygn
Idag testade jag att göra krabbelurer till frukost. Bakning/Baking. Krabbelurer. Augusti 1, 2016 13. 20. De påminner om pannkakor men är både tjockare och sötare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.