Här presenteras helgens tårta, ljuvlig vaniljmousse med söta mandarinklyftor som legat i lag, i kombination med Mariekex botten (som iofs inte ligger på botten), & med ett chokladband runt tårtan
Koka kolakrämen under tiden som kakan gräddas. 1Kolakräm. 1150-175 g mörk chokladHacka smöret och nyp ihop det med de torra ingredienserna och äggulan tills det blir en deg. Lägg sedan degen i kylen i plastpåse eller täck med folie i cirka 30 minuter. 1Klä en form cirka 25x25 cm med bakplåtspapper. 1Låt degen vila kallt övertäckt med plast i minst 30 minuter. 1Häll kolakrämen i mördegsskalet och ställ den kallt tills dess att den stelnat. 1Bred chokladen över kolakrämen och låt den stelna
Tänk er kladdiga kladdkakemuffinsar, med kakdeg, kolakräm, mini kakor och chokladbitar. ) Så därför kunde jag med glädje provbaka dessa om än med lite ändringar i bland annat frostingen eftersom den blev alldeles för lös som när man gjorde som receptet angav
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.