Remove from heat, and immediately whisk in coconut sugar, maple, and vanilla. In a medium bowl, combine cocoa powder, almond flour, baking soda and salt an set aside
I made a healthier version of fudge that contains dates, almond butter and almond flour. The sweetness comes from dates, and good fats is obtained from almond butter and almond flour
Chocolate Ballerina Cupcakes with Vanilla Cream Frosting and Peppermint Fudge. If you ask me you can never go wrong with chocolate, vanilla and peppermeint
instagram 100kitchenstories. Jag har verkligen börjat falla mer och mer för vegan mat. I Grekland drog jag ner otroligt mycket på mejeriprodukter, och detsamma med min köttkonsumtion
Här kommer ett recept på otroligt smarriga proteinbars med smak av chokladbollar. Proteinbars0,5 dl jordnötssmör 1 dl kvarg1 dl minimjölk1-2 msk vatten3,5 dl havregryn0,5 dl krossade linfrön2 dl proteinpulver choklad (jag använde gourmet pro/blandprotein)1,5 msk kakao3 msk riven kokos0,5 dl sukrin1 msk agavesirap/honungBlanda ihop allt
Ett mellanmål som tål att ligga i väskan en hel dag och som inte tar sån plats är ofta önskvärt. Då är en enegibar/mellanmålsbar/proteinbar ett jättebra alternativ, gärna tillsammans med en frukt
Christmas Fudge CakeBotten100 g smör240 g strösocker1 nypa salt25 g kakao2 tsk vaniljsocker100 g vetemjöl2 äggMintkräm25 g smör1 msk sirap1 burk kondenserad mjölk (den på 397 g)75 g rostade hasselnötternågra droppar pepparmintGanache100 g mörk choklad (ca 50%)60 g vispgräddekrossade polkagrisar + polkaspånSätt ugnen på 150 grader
Jag kör den gamla klassikern när jag gör fudge, dvs kulprov för att kolla om den är klar. (Tag en tesked fudge ur kastrullen och droppa i ett glas eller en skål med kallt vatten
Och vad vi fick var en Vanilla Passion - kall, fruktig och rosa. Vanilla Passion1 glas à ca 33 cl2 cl Vaniljvodka2 cl Passoa eller liknande passionsfruktsliköris (gärna krossad)2 lime- eller citronklyftorsprite eller fruktsodaLägg isen i kylda glasPressa i limeklyftorna och lägg i demTillsätt vaniljvodka och PassoaToppa med läskAlkoholfri variant
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Jag vispade inte upp den här fudgen så mycket som de andra, vilket resulterade i en mjukare fudge, inte som kola, utan mjukare fudge
Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.