Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Matilda har just provsmakat färsen och gav betyget4 av 5. 1 dl hackade svarta oliver. 1 dl hackade svarta oliver
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
1 hel vitlök. 1/2 + 3 msk olja. 1 msk citronjuice. salt och peppar. Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.