Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. kokande vattnet och låt sjuda i 3-4 min. 3-4 min Häll av i durkslag och häll sedan över
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.