Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Lägg sallad i mitten på varje tortillabröd. ”Gröna gudinnan”. Servera med extra sås och servetter J. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök
Mixa apelsin, olja, vinäger, vitlöksklyftan och ingefäran med wasabipasta. salt och peppar. Smaka dig fram till din egen styrka, smaka av med salt och peppar
Lägg sallad i mitten på varje tortillabröd. ”Gröna gudinnan”. Servera med extra sås och servetter J. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.