För att täcka nudlarna ska den inte vara för torr, men heller inte för rinnig - lagom är bäst. Mixa allt och tillsätt vattnet lite grann i taget tills du får en lagom rinnig dressing
Serveras varm eller kall. Tillsätt chili, spiskummin och krossad tomat. Tomatsalsa. Hacka löken och fräs den tillsammans med pressad vitlök i lite olja
Serveras varm eller kall. Tillsätt chili, spiskummin och krossad tomat. Tomatsalsa. Hacka löken och fräs den tillsammans med pressad vitlök i lite olja
Tillsätt fisksås och citronsaft, smaka av med salt och peppar. 1-2 vitlöksklyftor. Fräs allt i 1 msk olja någon minut, tillsätt kycklingfärsen och bryn den. 1 chili 1 salladslök 1-2 vitlöksklyftor 1/2 msk hackad ingefära
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
1 hel vitlök. 1/2 + 3 msk olja. 1 msk citronjuice. salt och peppar. Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja
Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.