Men jag blir sååå glad om ni har ni lust att ge ifrån er ett litet livstecken. Tillsätt fryspulver och strösocker och mixa/blanda ytterligare några varv
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Idag har detvarit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde
Fick liknelsen imorse om att han måste vara en Superhjälte. Det hör inte till vanligheterna. har haft massa spännande saker på jobbet, och ibland är det inte alltid så lätt att få ihop pusslet, när mannen är på resande fot
Vi klarar oss ju fint med vår Gröna låda verkar det som, så varför inte. Vi funderar på om det inte är så att vi lika gärna kan sälja/skänka våra kokböcker och göra plats för andra böcker i vår bokhylla
seGulaschgryta med ajvar relish 4 port500 g nötfärs1 grovhackad gul lök1 vitlöksklyfta i skivor2 krm stött kummin1 msk smör eller rapsolja600 g medelstora potatisar i bitar3 morötter i bitar2 palsternackor i bitar2 tsk mejram1 lagerblad2 dl ajvar relish6 dl vatten3 krm salt2 krm svartpeppar1 dl youghurt 10%1 dl hackade färska örterFräs nötfärs , lök, vitlök och kummin i smöret i en stor gryta. Gulaschgryta med ajvar relish 4 port. 2 dl ajvar relish
Det är nämligen inte alltid som bönor, ärtor och linser faller alla i smaken. 2 krm svartpeppar. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.