En vegansk variantpå tårtan hittar ni i detta inlägg. Hade egentligen tänkt berätta om gårdagens utflykt och visa bilder från Ven, men sticker emellan med ytterligare ett recept på jordgubbstårta
I min blogg får ni läsa om alltifrån föräldraskap, mammarollen och ni får även ta del av tävlingar, recensioner och recept på alltifrån vanliga hallongrottor till Cheezeballzgratäng
Ja så tänker nog många av oss, men så är det på fredag är det midsommarafton. Grillad mat på kvällen. Till sillen passar det med öl och eventuellt snaps för den som gillar det
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Olja till att steka/fritera i. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.