8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
En enkel, varm och god dryck. Koka upp 2 dl vatten med kakaon, tillsätt sockret och lite salt och tillsätt 5 dl vatten och låt koka upp. Serveras eventuellt med 1 kanelstång i varje kopp. 2 dl vatten med kakaon, tillsätt sockret och lite salt och tillsätt
varm punsch. Vispa soppan med en ballongvisp så att skalresterna fastnar i vispen och skaka av dem i en skål vid sidan om, så att soppan blir len och fri från skalen
Du har nu din egna Big Mac-sås till en somrig picknick med hamburgare. Nu släpper McDonald’s sitt recept på deras mytomspunna Big Mac-sås – som jag ska få provlaga
Idag tar vi det lugnt hemma och pysslar med lite olika saker, senare idag ska vi klistra in lite kort i våra nya fotoalbumen som vi har köpt och rensa ur garderober och kökskåp
Ta bort skinn och ben från laxen. Dela den i mindre bitar och blanda med crème fraiche. Lägg ihop bröden med lök, spenat och laxröran emellan och tryck ihop lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.