Varm fisk- och skaldjursterrin
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st sjötunga
  • hel eller 4 filéer
  • 200 g laxfilé
  • 4 st havskräftor
  • kokta
  • 200 g räkor
  • oskalade
  • 2 dl Vermouth
  • torr
  • 2 dl vatten
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • eller flytande koncentrat
  • 1 st lök
  • liten finhackad
  • 1 msk mjöl
  • 1 msk smör
  • 3 dl grädde
  • 2 msk kryddkrasse
  • 50 g löjrom
  • 2 plattor smördeg
  • 1 st ägg
  • till pensling
  • 2 st eldfasta formar
  • 10-12 cm i diameter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.