Fräs vitlök, chili ochsaffran i en vid kastrull med olja. saffran. Kärna ur och finhacka chilin. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini
Att jag format dom runda är för att jag tycker att det är enkelt och vackert, men du kan lika gärna hälla smeten i en burk med bakplåtspapper och skära fyrkanter istället
Idag har jag lite sjukstuga här hemma, vaknade hängig imorse så lyxar med denna krämiga varma chokladdryck med cashewnötsmör i och hoppas den ska motverka att en eventuell förkylning bryter ut
Krämigt helt bovete blandat med jordnötssmör. Toppat medblåbär, passionsfrukt och kokosgrädde. Vispa kokosmjölken tillsammans med valfri sötning, vanilj och citronsaft till en luftig grädde
Knaprig paprika, fräsch purjolök och söt majs blandades med kokt pasta och grillad kyckling. För lite mer knaper serverade jag tortillachips med chilismak till salladen
Tillsammans med färska blåbär, blåbärssirap - egengjord eller köpt - samt mandelmjölk blir det en bra start på morgonen innan man ger sig ut i världens vimmel
Pressa i vitlöksklyftorna och låt koka några minuter. Häll av vattnet och servera direkt. Så här gör du 20 minuter Häll kokosmjölken i en gryta och blanda ner saffran. Blanda ner lax och räkor cirka 1 minut innan servering. Riv blomkålshuvudena grovt och koka dem med en nypa havssalt i 3 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 347 500 ml krämig kokosmjölk. 1/2 g saffran
Till isterbanden åt vi kokta rödbetor och varm krämig squash med dillsmak (receptet finns sedan tidigare här, men jag skriver det även i detta inlägg för att få det ihop med isterbanden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.