Men nu kommer receptet på en varmpastasallad med kycklingfilé och pesto. Imorgon är det äntligen fredag igen och det är min tur att bjuda på fika på jobbet
Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
Kylskåpstömning innan veckohandlingen kan bli väldigt delikat. Koka pasta till 4 personer (250-300 g). Ringla olivolja över den färdigkokta pastan så den inte klibbar ihop
Idag fick halloumiosten vara med i en varmpastasallad tillsammans med kantareller och avokado. Vänd ned pastan och de övriga ingredienserna i spenat- och svampfräset förrutom osten Låt allting bli varmt och ta smak av dressingen, men det ska inte bli mosigt
Istället passar en varmpastasallad bättre, den är snabblagad, lätt och god. Varmpastasallad med chorizo 4 portioner 300g fusilli 3 st chorizokorvar 1 st rödlök 1/2 st röd paprika 1 st vitlöksklyfta 200g passerade tomater 75g fetaost 50g ruccola 1 tsk oregano 1/2 tsk vitlökssalt olivolja peppar Koka pastan enligt dess anvisningar
Den är god varm, ljummen och kall. Servera pastasalladen genast. Det här receptet är verkligen toppen. En jättegod sallad som skulle funka lika bra på en picknick som en buffé
Härliga smaker. Till 4 personer. Pasta ex penne eller tortiglione (glutenfri)400 gr champinjoner1,5- 2 paket bacon1 påse salladsmixkörsbärstomaterolivoljavitlök salt och svartpeppar1
Pastasallad. Dela tomaterna och fräs dem i olivolja tillsammans med oliver och hackad vitlök. Tillsätt fond, vatten och balsamvinäger och låt såsen koka ihop i 2–3 minuter
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Som alternativ kan man grilla kycklingfiléer vid sidan om och servera resten av pastasalladen som tillbehör
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.