Normalt sett brukar jag inte göra gubbröra mer än en gång per år och det är vid semestern då jag brukar inleda första semesterdagen med en gubbröremacka och en kall pilsner, mest bara för att tala om för mig själv att om det är någon tid på året som det skall livsnjutas så är det då
Ett bra sätt att spara buljonger och fonder är att frysa in dem i istärningslådor och ta fram eftersom att tina i soppor, såser eller att värma till en kopp buljong
Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
En supergod och mättande smoothie som är fullt tillräcklig som lunch eller rejäl frukost. Prova du också om inte en rejäl smoothie som hel måltid faktiskt både passar dig och får dig att må bättre
Blanda tonfisk, créme fraiche, senap och citronpeppar. Låt röran stå och dra ett tag. Bred röran över brödskivorna, fördela tomatskivorna över och lägg osten på
Parmaskinka, två olika sorters salami, houngsmelon, kall marinerad kyckling med smak av soltorkade tomater och basilika, pastasallad som bestod av färsk tortellini med pestofyllning, blandade salladsblad, gurka, tomater, rödlök
Dessutom är de betydligt mer mättande än färdigköpt formfranska som mest verkar innehålla luft. Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) Formfranska
-)Väldigt enkelt att göra, "en riktig snabbis", perfekt att slänga ihop om du får oväntade gäster eller vill ha något mumsigt till fikat en varmsommardagVill du göra desserten mer LCHF vänlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.