Varma chips med hemgjord dipp
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 10,5 tsk tryffelolja, välj en med lite högre prislapp de är godast
  • 10,5 krm salt
  • 11 krm svartpeppar, nymalen
  • 11 påse lantchips, saltade
  • 12 dl crème fraiche 0,5 tsk tryffelolja, välj en med lite högre prislapp de är godast 0,5 krm salt 1 krm svartpeppar, nymalen 1 påse lantchips, saltadeSätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop ingredienserna till dippen och häll upp i en snygg skål. Lägg chipsen i en ugnssäker form eller skål. Värm chipsen i 1–3 minuter. Det går väldigt fort så ha koll. Servera direkt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.