God morgon. Soppa fick ni som inspiration igår så idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör till det. V får alltid mjuka tortillabröd över när vi äter tacos så då passar ju det här att göra
Jag ÄLSKAR fylldafrallor. Skär av locket av frallorna och gröp ur dem. I somras fick jag vara med i Ica-kuriren med ett recept på fylldafrallor med bacon bland annat
Gör ett snitt i baguetterna, inte rakt igenom. Blanda ceme fraiche, majonäs, skuren skinka, créme bonjour, sambal oelek, skuren purjolök, svartpeppar, paprikapulver och cayenpeppar
Gör ett snitt i vitlöksbaguetterna, inte rakt igenom. Blanda cremefraiche, skuren skinka, ost cantadou, hälften av den rivna osten, sambal oelek, skuren purjolök, svartpeppar, paprikapulver
Jag hade 3 köpefrallor som jag skar av ett lock, sen gröpte jag ur frallorna och fyllde dom med färsröran. Gratinera frallorna i 200 g ca 10 min. Jag hade 3 köpefrallor som jag skar av ett lock, sen gröpte jag ur frallorna och fyllde dom med färsröran. Gratinera frallorna i 200 g ca 10 min
Koka upp en gryta med vatten. Gör ett litet snitt med en kniv i skalet vid roten på varje tomat. Lägg i tomaterna i det kokande vattnet i cirka 10 sekunder, ta upp och lägg dem i isvatten
Tid ca 40 min / 4 pers. / Ugn 225 graderIngredienser fyllning. 800 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 pkt bacon1 rödlök2 vitlöksklyftor2 nävar färsk spenat1,5 dl soltorkade tomatersalt o pepparSås
När jag gröpte ur frallorna kändes det som att det var semlor jag höll på med. Fylldafrallor4frallorrökt skinka i bitar eller strimlorriven ost2 ägg2 dl gräddeörtsaltsvartpepparSkär av locket på frallorna. 4 frallor
En mysig lördag hemma hos sonen och hans familj, det blev grävning för ledningar till den nyborrade brunnen och planering för ny hage till minigrisarna… helt annorlunda mot vad man brukar göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.