Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmedbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Den VARMA smörgåstårtan. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Blanda ihop alla ingredienser och bryt baconen i mindre bitar. bladspenatromansalladvalnötter, grovhackadekörsbärstomaterfärsk parmesanost, hyvladett paket baconDressing
Ät varma överströdda av smulat bacon. Ruccolasalladoch körsbärstomater. salt och peppar. Dela avokados och gröp ur lite av köttet, knäck äggen och lägg ner gulor och så mycket vita som ryms i håligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.