Fyll på medvatten så att grönsakerna är täckta hela tiden. Koka upp och smaka av med salt och peppar. När elefantörat ska serveras lägger man lite pepparrot på och sedan äggulan försiktigt ovanpå
Det klassiska elefantörat som består av en utbankad biff som får form och storlek efter ett elefantöra, här är en klassisk variant med inslag av oklassiska tillbehör
varmröktlax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Nämligenlaxmed hjortronsås. Salta och peppra laxen. Som lite gick man ju simskola och sedan dess har jag tagit mig fram i vatten behjälpligt med stora vida simtag och bensparkar
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serverasden kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.