Fyll pitabrödenmed Philadelphia-blandningen och sallad. Värm pitabröden på svag värme i en brödrost. Skiva paprikan och tomaten och rör ihop skivorna med Philadelphia-osten
Rör i mango chutney och smaka av med salt och peppar. Lägg en hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. Lägg hälften av fyllningen ovanpå och lägg på nästa skiva, lägg på nästa lager med fyllning och på med sista skivan hönökaka
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar
Lyxa gärna till din dryck lite extra med vispad grädde, marshmallows och chokladsås. Blanda majsstärkelse med mjölken och häll i kastrullen med chokladsåsen
Pitabröden fyllde vi med zucchini, halloumi, grillad paprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. I min gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Någon hade till och med tryckt in en cykelvagn ovanpå cyklarna. När vi efter typ tio minuter fick ut sparken var den paj, träramen som fäster sitsen med skenan fram var av på ena sidan
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.