Falafel är bland det godaste jag vet – inte bara vad gäller vegetarisk mat – och då och då handlar jag hem lite smått och gott och gör falafeltallrik till middag
För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Klyv vaniljstången och bryt kanelen i mindre bitar. Lägg gärna i en bit skivad citron och isbitar. Fläderblomssaft med vanilj och kanel25-30 klasar fläderblommor2 kg socker2 liter vatten, kokhett2 citroner, skivade80 g citronsyra1 vaniljstång, kluven och delad3 kanelstänger, brutna i mindre bitarKoka upp vattnet. Variant med rabarberJag läste någonstans att man kunde byta ut citronerna i vilket fläderblomssaftsrecept som helst mot 2-3 rabarberstänger i mindre bitar
Dag 1, kväll100 g rågsurdegsgrund300 g vatten180 g rågmjöl---400 g urkärnade plommon60 g honung (nästa gång tar jag nog 100). Lägg in några isbitar på den nedre plåten och sänk genast värmen till 200 grader. 60 g honung (nästa gång tar jag nog 100)
Ja nu äter vi verkligen tomat varje dag och vi har massor vilket ju är härligt. Men nu kommer också fukten vilket betyder att hänger tomaterna kvar för länge så möglar dom gärna
Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
» Kommentar. Tillsätter honung, salt och ca 1 dl rågmjöl och 9 dl mjöl och sen plastar jag in bunken med degen och låter den stå. Tillsätter honung, salt och ca 1 dl rågmjöl och 9 dl mjöl och sen plastar jag in bunken med degen och låter den stå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.