Ställ plattan på medelhög-hög värme och klicka i rejält med kokosolja. Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den trista uppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
En ny vecka är här och jag är mycket förväntansfull. Innan jag cyklar mot tåget för min andra jobbvecka tänkte jag såklart ge er ett nytt vegetariskt recept
Grönsaks- och bönbiffar. I slutet av augusti skrev jag ett inlägg på Facebook att jag nu skulle börja introducera fler vegetariska och fiskbaserade middagar varje vecka
Här följer tre sådana maträtter jag lagade och åt i veckan. Vegansk mat äger ju. Det är enkelt, bra för både hälsa och miljö OCH det smakar hiskligt gott
Här kommer veckans tre bidrag och vinnaren får ni veta senare i veckan. Då har vi kommit till den tredje veckofinalen av “Sveriges bästa tunnbrödsrulle”
Tidigare idag var det återigen "Halv tre hos mig"- fika. Jag har delat med mig utav receptet på kärleksmums många gånger, men denna gång gör jag det för en 12-cm form. Kärleksmums - 3 portioner (12- cm form)
En god och mjuk smörgås men med minimal arbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igång igen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
- Läs hela inlägget här De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan. MINESTRONESOPPA 4-6 port3 morötter1 palsternacka1 stor lök1 liten purjolök2. MINESTRONESOPPA 4-6 port
Vid 120-125°C ger mjuk kola. Vid 140-145°C ger hårda kolor med lite seg mitt i. Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.