Under veckan som gått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag. Stort fokus i receptväg har såklart varit på semlor och på Alla hjärtans dag
Det är dags att börja med de orangemarkerade livsmedlen. Dessa var förbjudna under elimineringsfasen men nu får jag äta en per dag i viss mängd för att kunna klura ut exakt vilket livsmedel som jag inte bör äta
I dagarna kom våra första visitkort. Och så till ämnet till överskriften denna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.