Det var verkligen länge sedan jag bakade bröd och det finns ju en naturlig anledning till det, jag äter ju själv inte bröd längre så då är det inte så lockande att baka
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Vet ni vad jag insåg häromdagennär jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger. Perfekt som lite matigare mellanmål eller grab and go när man är i farten
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Gjord på kokosmjölk och grönsaker ock kikärtor så mejerifri och vegetarisk. Veckans vegetariska. (Även om jag personligen tycker koriander är det godaste som finns
Det blev den här pajen, som få bli veckans vegetariska inslag. Idag är det inte tillåtet - det är ju köttfri måndag - men andra dagar kan man ex vis bjuda lufttorkad skinka eller något annat kallskuret till
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.