Inlägget Tapenad attgörasjälv till buffé dök först upp på BakingBabies. Detta blir buffémycket tapenad, dela på en tredjedel om du vill ha mindre så att det räcker för 6-8 personer. 0,5 tsk honung. 0,5 tsk honung
Hoppas att ni har en skön fredag. Jag jobbar för fullt för att kunna ta helg lite tidigare. ) Drömmer lite om att få vara med där själv, ser så jäkla kul ut
Man kan ju givetvis göra det enkelt för sig med att köpa färdiglagad mat såsom tex sill, gravad lax, köttbullar osv men det är ju inte riktigt min grej som ni säkert förstår
Följare av min blogg har säkert inte missat att jag fullkomligt älskar attgöra julgodis. Det är så spännande attgöra godis, eftersom det är väldigt tekniskt och känns nästan lite magiskt att koka något till den där perfekta temperaturen som ger den det perfekt mjuka kolan
I april / maj ska den vara mogen för att dricka. Melonäpplerna har jag fått av min vän Karin och mustning skedde Blåsboäppelmusteri, titta in här för att se hur det gick till
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt attgöra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
För andra året i rad testar jag attgöra äppelcidervinäger. Förra året blev den lite för svag,vilket har en logisk förklaring av att det pös ut så mycket vätska så att jag fick fylla på med sockerlösning
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är safttider, både för att dricka och göra saft. Mamma använde de sista, träiga, rabarberna på sensommaren för att koka mängder av saft som sedan frös in för att drickas när nästa sommar kom
En barnfavorit här hemma som förstås går att variera med andra bär eller frukter. Detta är ett basrecept som jag ibland varierar genom att exempelvis tillsätta havregryn eller ägg och ibland används kvarg istället för yoghurt samt banan och vaniljpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.